Forfatter besøk



Forrige uke fikk vi i 1STB besøk av forfatteren Per Ivar Martinsen. Vi ble møtt av en kraftig kar med en lettere feminin klesstil og et hår på et par millimeter. Per Ivar hadde et mål: Når vi gikk ut av audiotriummet 90 minutter senere skulle vi være forandret til forfattere.

Per Ivar hadde en presentasjon, eller kanskje mer en samtale med oss som handlet om mye annet en hvordan det er å være forfatter og hvordan livet som kunstner er er. Han tok opp teamar som ikke hadde noen ting med hverandre å gjøre som fenomenet "emo" og at han ikke likte coca-cola. Personlig var jeg facinert over måten han snakket med oss på og hvordan han skaffet vår oppmerksomhet og engasjement. Han snakket med nesten hvert menneske i hele salen og dette gjorde presentasjonen hans spesielt og morsom. Mellom alle teamene Per Ivar tok opp lagde vi et dikt bestående av ord fra diverse elever som Per Ivar valgte ut med omhu.

Selve presentasjonen hans var anderledes forventningene mine på en veldig possitiv måte. Jeg var egentlig klar for en kjedelig presentasjon av en eller annen stakkar forfatter, men til min store begeistring ble vi ble servert en spesiell og personlig samtale med en ytterst merkelig lyrikker.

Ingen kommentarer: