Mannen Som Elsket Yngve

Filmen «Mannen Som Elsket Yngve» finner sted i Stavanger i November 1989 med Margaret Thatcher og jappe-tid. Samtidig som Berlinmuren faller kommer Yngve (Ole Christoffer Ertvaag) inn i livet til Jarle Klepp (Rolf Kristian Lars) som nettopp har startet et punkband med kjæresten Katrine (Ida Elise Broch) og sin kommunistiske bestevenn Helge (Arthur Berning). Han har endelig alt han kan drømme om før Yngve, tennis og «Japan» tar over livet hans og snur det på hodet.

«Mannen Som Elsket Yngve» er en morsom film med både bra skuespillere og tekniske utførelser holder et høyt norsk nivå. Filmen går igjennom mange aktuelle spørsmål som står sentralt i ungdommens verden, som: Hvem er jeg? Hva skal jeg? Hvordan kan jeg løse problemene mine? Det er en bra filmatisering av romanen til Tore Renberg med sammen navn som filmen.

Filmen er abselutt til å anbefale hvis du vil ha en bedre innsikt i hvordan hverdagen var på slutten av 80 tallet med en berinmur på vei ned og forvirringer i et ungt gutteliv!

Her er traileren til filmen, den vil gå på kino frem til midten av april og vil etterhvert være tilgjengelig i din lokale film-forhandler.

Ingen kommentarer: